Sanna ord!

 
foton från Horsebook på Facebook - in och gilla! :)

Måste sysselsätta mig!

Okej, nu är det bevisat. Jag klarar verkligen inte av att vara ledig. Allt blir upp och ner. Idag trodde jag helt på fullt allvar att det var lördag fast det är fredag, vilket av olika omständigheter i kombination med min förmåga att förstora upp och överreagera på saker, fick mig att nästan gå i taket.

Jag är färdig med att vara ledig nu! Jag är rastlös till tusen. Jag måste sysselsätta mig.

Det värsta är att jag är utan hästar. Ridskolehästarna är på sommarbete så där finns inget att rida på. Och i övrigt är jag väldigt hästlös. Längtar så jag kan dö efter min ridgrupps helg-träningsläger vecka 32. Jag behöver lite häst!

Det kanske det är därför som hästvärlden passar mig så bra. Det är väldigt fasta rutiner, även om det ofta är väldigt flexibelt där emellan, men framför allt är det väldigt fullt upp :) Finns alltid något att göra.

Får se vad jag hittar på imorgon. Något måste jag göra innan jag blir fullkomligt veckovill och kaotisk.

Tack och lov för mina älskade vänner måste jag avsluta med att säga. Ni känner mig mer väl än vad jag känner mig själv ibland tror jag. Utan er vore jag ingenting!

Ridläger

Jobbar denna vecka kväll & natt på ridläger på ridskolan. 17 goa tjejer mellan 10 och 16 år. Man får riktiga flashbacks till när man själv var där på läger :) Så grymt mysigt!

Väntar nu också med skräckblandat förtjusning på att det ska bli augusti och dags att börja med hästskötarjobbet!

Målet med det är ju som sagt hästskötarexamen, och att ta mig vidare antingen via Hippologprogrammet eller SRL I. Vi får se vad som händer :)