Dagarna går

Nu är jag tillbaka på Sindarve, och dagarna rullar vidare. Idag har jag ridit Beelzebub och Bibbi, och innan i veckan har jag ridit två lektioner och ett eget pass på Kummin och några pass på  :) Kalas! Idag fick jag coaching av Jannie medan jag red, och hon fick ordning på min handställning, Bibbi blev jättefin! Tack Jannie :D   
 
Folket på Sindarve är bäst, måste tillägga det :) Lisa, Jossan, Jannie, Ingela, Blenda, Nadja - ni är bäst :)
 

Annars har jag ju varit hemma en sväng, fått träffa alla mina älskade vänner, hela underbara familjen, folket på ridskolan och finaste hundarna :) Var en jättebra vecka helt enkelt!

 
Oj, vet inte riktigt vad som hände där, bokstäverna blev jättestora och jag kan inte ändra tillbaka haha. 
 
 
Nåja, ville bara slänga in en liten snabb uppdatering. Nu ska jag sova. Har fodringsvecka så klockan ringer 6:15! Hoppas på uppehåll imorgon så Kummin får komma ut på en liten skogstur med Lordi, det skulle han tycka om :)
 
Kram Eve
 
 
 
P.s. Otto - så fort de spelar "Audio Video"-reklamen på radion tänker jag på dig ;) Saknar dig<3 D.s.

20 år

Här kommer en sammanfattning av mitt liv, med bilder och lite text från varje år. Hoppas ni kommer att gilla det :) Och jag bjuder på bilderna i fulåldern hahahaha.
 


1992 - föddes
Fredagen den 13 november föddes jag; Evelina Viktoria Nyström med fem virvlar i mitt mörka hår. Familjen bestod av mamma Ethel, pappa Lasse, storasyster Annika 20 år, storebror Mattias 19 år och storasyster Linda 15 år. 
 


1993 - 1 år
Jag fyllde ett år, min kusin som genom alla år varit en av mina bästa vänner föddes, jag var glad och aktiv och ganska foglig har det sagts till mig. Sov ute snällt i min barnvagn om dagarna :) Och så har jag aldrig varit särskilt sjuk heller ;) Jag kröp inte utan tog mig fram med väldig fart genom att hasa på rumpan med ett ben och en arm i golvet.
 


1994 - 2 år
Två år gammal började jag på dagis, började tycka om att sjunga. 
 


1995 - 3 år
Strax innan jag fyllde tre (20 september) blev jag storasyster åt min fina lillebror Samuel Edward Nyström. Av filmer från denna tiden att döma var jag stolt över min lillebror men så fort kameran åkte fram ville jag hellre sjunga en trudelutt än visa upp Samuel.
 


1996 - 4 år
Fyra år; bestämd men glad och pratade med skorrande småländska rrrrrrrr. 
 
 

1997 - 5 år
Fem år, kavat och glad med stor fantasi och en växande kärlek till djur, inte minst hästar och hundar. 
 


1998 - 6 år
Jag började förskoleklass och blev moster för första gången åt Emil Erik Åkerlund. En stor dag och jag var så stolt! 
 


1999 - 7 år
Började första klass och lekte allt som oftast med Lollo. Det var ofta Barbiehästarna som stod i centrum. Började också utveckla mitt intresse för att skriva. Någonstans här började jag också ta pianolektioner. 
 
 

2000 - 8 år
Gick i andra klass, drömde om att bli ridlärare och att få en egen Golden Reteriever-valp som skulle heta Bessie, för det hette min klasskompis hund (fantasifullt haha). Blev också moster åt Simon Erik Holgersson, mitt andra syskonbarn. 
 

2001 - 9 år
Fick äntligen börja rida på ridskola tillsammans med Lollo. Våra mammor trodde väl att det skulle bli en termin och att intresset sedan skulle ha lagt sig, men o så fel de fick! Drömde fortfarande om att bli ridlärare, eller delfinskötare, och började mer och mer att skriva böcker. 
 


2002 - 10 år
Gick i trean, älskade att rida på ridskolan, sjunga i barnkören och skriva böcker. Lekte ständigt hästlekar med Lollo och lade genom en lek tillsammans med henne och vår äldre kusin Karin grund för den bokserie som jag fortfarande skriver på. 
 
 

2003 - 11 år
Gick i fyran, hade popstjärnedrömmar med mina tjejkompisar i sånggruppen C-tar, övertygade om att vi skulle vinna MGP Junior, men vi ansökte aldrig. Red fortfarande på ridskola, hade en oerhörd respekt för hästarna när man skulle göra i ordning dem men började bearbetas av Lollo till att våga hantera dem. Dansade i en dansgrupp för Judit Viktorsson, vilket la grunden för min kärlek till dans. 
 
 

2004 - 12 år
Mitt uppe i att skriva böckerna om Carro och hennes ponny, hatade matte i skolan men älskade svenska, engelska och skrivstil. Spelade piano och numera också tvärflöjt. Blev moster åt Ludvig Jonas Holgersson, Simons lillebror. 
 
 

2005 - 13 år
Gick ut mellanstadiet och började sjuan, fick en ny klass och en nystart. Var blyg och osäker. Min favorithäst på ridskolan som hette Wismar hade lärt mig att inte vara rädd och kärleken till hästarna hade bara växt. Gick numera också långpromenader med Lollo och min pappas dreverhanne Brasse, något både han och vi tyckte var jätteroligt och min hundrädsla jag haft ett par år började försvinna. Blev moster åt Albin Niklas Åkerlund, Emils lillebror. 
 

2006 - 14 år
Gick i sjuan/åttan, blev moster åt Axel Nils Holgersson - lillebror till Simon och Ludvig, och Hugo Selmer Åkerlund - lillebror till Emil och Albin. Jag skrev mycket berättelser, hjälpte till i barnkören, red på ridskola och spelade piano och tvärflöjt. Klippte kort hår och lugg.
 


2007 - 15 år
Gick i åttan/nian, funderade på framtiden och vad jag ville gå för gymnasielinje och funderade på både Barn- och fritid och ridgymnasium. Hade fortfarande kort hår och lugg. 
 
 

2008 - 16 år
Slutade nian, började gymnasiet - det blev Barn- och fritid och jag var inställd på att bli förskollärare, hade denna sommaren emellan skolbytena fått min underbara hundvalp Bella och lyckan var total. Blev faster för första gången, åt Per Aron Vilgot Nyström (tilltalsnamn Vilgot).
 
 

2009 - 17 år
Gick andra året på gymnasiet, umgicks numera stadigt men min fantastiska klasskompis Anna - vi två hade likadana tankar om princip allt och samma tendens att vilja ta hand om alla andra; vi blev helt enkelt klassens mammor och drev bloggen "Pagoparty" där vi la upp lathundar och läxlistor till de andra i klassen. Besökte Vitryssland för första gången.
 
 

2010 - 18 år
Med initiativ från vår blivande bandmedlem och coach startade jag, Philip, Filip, Aron och Kalle bandet Redeem och började spela tillsammans. Gick andra/trejde året på gymnasiet, blev faster åt lille Erik Gustav Herman Nyström (tilltalsnamn Herman), gick ner 13 kilo utan någon egentlig anledning och började träna spinning i skolan med Anna, besökte åter det fantastiska och märkliga landet Vitryssland, var dansgruppsledare, fick i uppdrag att sjunga solo på en körhelg (var livrädd, jag trodde inte att jag sjöng särskilt bra) och fick suverän feedback och började därmed sjunga och spela mer och mer med Redeem.
'
 
 

2011 -19 år
Gick tredje året på gymnasiet, fick en smärre depression av stress och utarbetning men kom igen, tog stundenten, åkte på studentresa till Turkiet och båtluffade i Greklands övärld, sommarjobbade på High Chaparral, läste "Hästkunskap inriktning hästskötare" på distans på Strömsholm och jobbade som lärarvikarie, var musikteam på Teamevangelisations påskläger, spelade på ett bröllop, skaffade pojkvän, tog hand om Bellas valpkull på 7 valpar, var barnkörledare och dansgruppsledare. Hade nu insett att jag INTE ville bli förskollärare - jag ville jobba med hästar!
 
 

2012 - 20 år
Läste "Hästkunskap level II" på distans på Strömsholm, blev singel igen, jobbade som lärarvikarie,tågluffade i Italien, sjöng massor och spelade mycket musik, var barnkörledare och dansgruppsledare, frivilligjobbade på ridskolan, sökte och fick jobb på Sindarve på Gotland - flyttade dit. Där är jag nu, precis där jag vill vara och jobbar med det jag älskar. Jag har en dröm och jag tänker göra som de sjunger i låten "Dream on". Jag ska "dream until your dreams comes true".
 

Tillägg om filmer :)

som Jossan så fint i all upprördhet påpekade så måste jag förstås nämna Twilight också som hon (svider att erkänna det...) faktiskt lärt mig att gilla. Så vi kan slänga in Twilight och Harry Potter under en fantasykategori också :) Rätt ska vara rätt!