Bildbomb med gamla bilder

Min söta shettis Nilla och jag :)
 
Sommarhästarna Warita & Bella med mig och Lollo på Upphem i Skeppshult, vilka veckor!!
 
Warita
 
Första gången barbacka någonsin på lilla tjocka Bella (haha jag var också rätt rund xD)
 
Finaste Figaro
 
Uteritt med sned hjälm - slog mig precis nu att det är tur att jag köpte ny hjälm i oktober, för den där har jag haft ALLDELES för länge och genom för många avtrillningar haha
 
Här började allt - hästskötare redan då :) Bästaste kusinen som kommer på besök ikväll och jag.
 
Dödstrött efter 2 timmars långritt med Bella :)

Massa bilder och lite text :)

Hejhej igen :) Nu var det ett tag sedan. Mycket har hänt. Jannie har vart hemma på lite ledighet, och under den veckan hade jag och Jossan bootcamp med Hera och Hektor. De hade en riktig hoppvecka! Jag red Hera som kunde travhoppa och landa i galopp på slutet, och Hektor som Jossan red flög fram och skuttade snyggt som bara den över hindren :)
 
Jag har också ridit två ridlektioner i grupp för Anetthe på fina Gibson. Ett hoppass där vi hoppade studs och ett dressyrpass barbacka. Han är superbra på att hoppa, och fin att rida också om man jobbar lite :)
 
 
Nu är min lilla Kummin hemma igen tillsammans med Gåva som Jannie rider, ska jobba vidare med hans galoppfattningar bland annat och även hoppa lite är det tänkt.
 
Nu lite bilder från veckorna som gått:

Fick ett treje överaskningspaket från mamma på 2½ månad. Denna gången innehöll det 2 par underställsbyxor, varma strumpor, vantar och godis :)
 
Jannie fick kvalitetsmys i Svartdalar med gamla fina Moltas
 
Beelzebub har flyttat in på lilla ridbanan tillsammans med fuxkillarna Champis och Pelle. Snygga grabbar ;)
 
Svart (katten alltså - han heter så!)  håller koll i fjordstallet.
 
Sötaste Humle har flyttat ner i fjordstallet tillsammans med mamma Trixi och konvalecenterna Bibbi & Betty. Han lever rövare för fullt och mamma tycker han är relativt jobbig haha.
 
Twilight i fint sken myser i boxen :)
 
Bästa mulen. Bibbi <3
 
Palm berättade att han tagit truckkörkort, och jag ville minsann visa att jag inte är sämre på mitt jobb :) Med denna gula lilla palltruck kör vi de massiva hösilagebalarna.
 
Söta ettåringen Bore var hemma en sväng för ledträning :)
 
Jannie passade på att häng-vänja tvååringarna Mirk och Heidi.
 
Svettig Hektor efter något ridpass. 
 
Söta (men bitchiga haha) Hera!
 
Gryning över Sindarve Gård. 
 
Kollektiv stretching är grejen!! (Don't kill me Jossan haha)
 
 

Bitterljuvt avsked

Idag flyttade världens finaste Prillan till sitt nya hem. Vemodigt som bara den då hon var min absoluta favorit, men hon kommer få det så himla bra hos den nya familjen! 
 
Idag har jag och Jannie ridit i skogen på fyraåringarna Hera & Gåva som vi ska ha hemma en period precis som vi haft hemma Kummin, Kalle, Karusell och Balsa. På tal om Kummin var han alldeles fantastiskt fin i tisdags på ridlektionen, fint avslut innan han fick några veckors ledighet i skogshagen. Han flyttade i sidled för första gången med mig, gjorde ökningar och minskningar och halt från trav. Så himla stolt över min lilla guldklimp :) <3