Några hopp

I'm giving you the only heart I have

Hela gårdsplanen är täckt av ett islager som gör det svårframkomligt för oss obroddade tvåfotingar här på Sindarve, till häst går det dock utmärkt (guldskor - yeay!). Jag har ridit 3 hästar idag, åkt runt på först Bibbi och sen Hera i skogen (Hera barbacka, hög mysfaktor) och sen har jag ridit hoppträning på MQ nu på kvällen i Lisas nya ridhästgrupp. 
 
Jag tycker faktiskt det gick ganska bra, jag lär mig mer och mer hennes knappar och vågar mer och mer rida i ett tempo snabbare än snigelfart. Vi har såklart mycket kvar att jobba på, tusentals saker, men de säger ju att det tar ca ett år att rida sig in på en ny häst så vi tar en dag i taget. Martinique älskar att hoppa så kvällen var perfekt tycker hon, jag börjar också tycka att det är väldigt roligt, har väl aldrig varit anti och heller inte rädd eller så när man styr emot men nu börjar jag liksom kunna tagga lite också! 
 
Tänker göra något för mig så ovanligt som att tycka jag gjorde några saker ganska bra idag. Martinique är jag helnöjd med, hon är fantastisk. Sedan vet jag som sagt att det inte är världsklass, och redan fått höra massa grejer jag måste tänka på och förbättra från andra håll än ridläraren också men det tänker jag på nästa gång, just nu tänker jag bara vila i sockerdrickan i kroppen som är resultatet av ett kul ridpass med en fantastisk häst som jag älskar. 
 
 

antidepressants