Den lilla svarta och lite annat

Igårkväll lånade jag den lilla svarta pärlan eftersom min egen pålla har en lugn vecka med mest skritt på lång tygel i skogen pga att vi trodde hon bitit sig i kinderna för det är massa extra skinn där men nu är jag väldigt säker på att det funnits där länge, så ska skaffa en remontnosgrimma i helgen på mässan, och sen rider jag henne mer som vanligt nästa vecka :) Alla förtjänar ju lite lugnt ibland så det var absolut inget dåligt med en chillvecka för henne heller. 
 
Ja, tillbaka till ämnet. Marco blev min hoppträningskamrat och då jag hade lite tid över passade jag på att göra honom lite fin haha. Kan man inte vara bäst får man i alla fall vara snyggast ;) Så knoppade den tjocka ponnymanen till nästintill knytnävsstora knoppar haha, och så fick han låna MQ's gröna schabrak och gröna senskydd. Så söt blev han :D
 
Han hoppade kanonfint, det var bara att rida och "ploppa" över. Även en lite högre oxer på uppåt 60-70-80?!? klippte han som ingenting med en lite motiverande smackning från piloten precis innan. Duktig kille! Man ska inte döma ponnyn för den feta magen ;) Även studs på volt på storhästavstånd fixade han fint, och jag bara satt och njöt. Det är så himla roligt att susa omkring på ponny ibland :) Och man måste ju älska ridskolehästar! Det gör i alla fall jag, de är mina kollegor och de är fantastiska. 
 
Inget ont om MQ, jag älskar att hoppa henne!! Men igår var det Marco som fick mig att bubbla inombords efteråt. MQ gick en lugn tur på förmiddagen i skogen med mig på ryggen i sällskap av Rebecca och Meizi, kan inte bli bättre och MQ var så nöjd så och såg superwestern-hästig ut utan nosgrimma, sötan haha.
 
Imorgon bär det av mot stockholm för att återförenas med de här tomtarna! Jag och Sofie möts upp på T-centralen för att sedan luska oss ut till Jossan. Bill och Bull ensamma på väg till Måns, ja...vi får väl se hur det går haha.
 
 

Tjolahopp

Livet leker vidare. Igår jobbade jag på TOOLS i Jkpg med inventering, andra gången där och väldigt trevligt:) Hastade hem och red luciaövning med måndagsettan - börjar sätta sig men jag var helt matt i kroppen vilket visade sig vara feber så kröp ner i soffan med katten igår och såg på Dirty Dancing med lite god mat till, inte fel!

Tagit det lugnt på förmiddagen idag och bara haft Jaguar på kvällen!

MQ har fått ärrbildningar i munnen (blir en massa extra hud) för att hon har bitit sig i kinderna. Så hon går lugnt denna vecka, ska försöka låna en ridskolehäst på torsdagens hoppträning, och utan nosgrimma tills jag fixat en remontnosgrimma! Får passa på att bli bättre på att rida med vikthjälper samt hitta på andra saker som promenera och ha henne lös i ridhuset o öva inkallning och följa John och sånt :) alltid nyttigt! 

Är massa seg av allt snor i huvudet men förkylningar går ju över! Ser fram emot helgen då jag och Sofie drar till Jossan för o gå på SIHS! Världscuphoppningen och mässan och framförallt träffas igen! Saknar er så!! <3

Imorgon blir det kyrkjobb, kvalitetstid med MQ och hoppa in o ha 2 lektioner på kvällen. Alltid nice :)

Hoppas ni har det bra ute i novembermörkret. Otto o Lollo, regnar det på er eller ;)? Emma hur har du det?

Close-up knopparna