För ett år sedan

På valborg förra året packade jag, Jossan och Sofie med oss allt vi tyckte såg gott ut ur kylskåp och skafferi, tog med en engångsgrill och drog till raukarna i Ljugarn. Engångsgrillen (läs: absolut inte vi som var kassa haha) visade sig vara omöjlig att få fyr på tack vare väldigt mycket blåst och lite för få tändstickor. Men med en svårflörtad tändare, en hel del mossa och kvistar och sist men inte minst pappret från knäckebröden vi av någon anledning fått med oss fick vi tillslut eld i grillen och kunde njuta av lite halvvarma tändvätskesmakande korvar och lite ljummen halloumi! Kallt som as var det, men mysigt :)
 
 

Valborg

 
 
Hittade film på Coralls pappa, Cabachon, tycker ni inte att man kan se lite likheter? Både i rörelser och hur han ser ut i kroppen. Måste försöka filma lite löshoppning, han har verkligen tagit sig där. Förut hoppade han lätt och okomplicerat, men man saknade det där lilla extra. Nu när han blivit så mycket starkare, får han ett helt annat tryck i avstampet och 130 ser verkligen inte stort ut när han hoppar. Det enda minus jag kunde se vid senaste löshoppningen var att han la ut bakbenen ngt åt vänster när han fått ta i och blev lite trött språnget efter. Ska löshoppa i helgen och se hur det verkar då, sen ska vi nog åka iväg till nytt ridhus i nästa vecka för att hoppa på bortaplan :) Jag ska ta tag i häst vid hand träningen på allvar, samt börja röra på mitt egna fläsk så jag kan hänga på i hans travtempo. Måste härda mitt knä så det pallar med lite löpträning.. 
 
Coralls mamma "Cobarna"
 
 Morfar "Corrado I"
 
 Plutten himself <3 
 
Nu ska jag till stallet och promenera konvalecenten, rykta av båda finisarna och longera Corallis. Ja, det är Valborgsmässoafton, och nej, jag har inget liv. 

Lite jämförelse

NU                        och                          DÅ
NU                        och                          DÅ
NU                        och                          DÅ
NU                        och                          DÅ
(i för sig i olika gångarter o vinklar men man ser skillnaden på kroppen lite haha)
 
 
Jag tänkte att det skulle synas lite mer skillnad på bild men jag har inga direkta klockrena skillnads-bilder att visa. Dock är det i verkligheten en väldigt stor skillnad bara på nu mot i september. Underhalsen som var som cement har minskat och det som är kvar har blivit mjukt och hon har istället fått en rejäl nackmuskel vilket hon inte haft innan. Hon har fått tydligare fina ryggmuskler, mer rumpa och trampar under med bakbenen otroligt mycket mer än i höstas. 

Vidare får hon nu en fin kontur i ridningen då magmusklerna dras upp och hon rundar ryggen, innan såg hon mer alltid såg ut som en liten rund klump haha.
 
Kortsagt tididage hade vi en oerhört tydlig underlinje - nu har vi börjat få en fin överlinje :)
 
NU                        och                          DÅ
 
 
Hon är fin min tant <3