Oh, misty eye of the mountain below

Idag jobbade jag på dagis till 16, och sedan mellan 17-19 med Equmenia. Därefter skulle jag ha ridit Martinique, men det fanns helt enkelt ingen ork och huvudvärken jag haft sedan i lördags tyckte jag skulle låta bli. Hatar sånna här veckor när hon får stå tillbaka litegrann för allt annat som tar alldeles för mycket tid, men å andra sidan går det väl egentligen ingen nöd på henne om det inte blir mer än såhär. Då blir det jobbigt för mig som ryttare då vi får backa några rutor i lösgjordhetens utveckling. 
 
Hon gick hårt förra veckan med bland annat en dressyrträning och en hoppträning två dagar i följd. I måndags den här veckan var vi ute och galopperade som sagt, tisdagen blev det ingen ridning utan bara lite pyssel med bl.a. hennes svans som jag redde ut ordentligt. Igår skulle jag dressyrat men huvudvärken blev mig övermäktig så jag joggade henne mest i alla gångarter och såg till att hon slappnade av och att alla reglagen fungerade som de skulle innan vi avslutade. 
 
Imorgon väntar inventeringsjobb på TOOLS, och sedan barnkalas för femte yngsta/fjärde äldsta syskonbarnet Albin. Ska rida Martinique däremellan med och tänkte lägga in lite bommar. 

På lördag har jag lektionerna, ska äntligen träffa min Otto igen, och sedan hålla en privatlektion för en av mina elever på eftermiddagen. Hoppas få se en skymt av min Bobo också. 
 
På söndag ska jag sjunga med teamet på morgonen, sedan är dagen relativt obestämt och det känns S.K.Ö.N.T!
 
Lilla katten tycker i alla fall det är ganska mysigt när jag är hemma :)
 

A horse is poetry in motion

we bet you know one little girl who would rather clean a stall than her own room
 i am who i truly am, when i am in the stable
 
 
 

lever o lär