Jag var bara inte gjord för dessa dar..

Magsjuk sedan två dagar tillbaks, många filmer har avverkats på denna tiden och nu, när jag äntligen börjar bli piggare så kryper det i benen. Ska försöka äta lite och bege mig till stallet. Bästa sättet att tillfriskna på. Om två veckor ska vi återförenas på ön, alla vi finaste bästaste tjejor! Ska bli superkul :)
Har hänt en del saker denna veckan som gjort att min värld snurrats runt ett varv, -igen. Hoppas att jag kommer ut ur denna spiral på ett bra vis och att allt ordnar sig till det bästa. Det gör ont när man tvingas inse saker, sånt som man egentligen förnerkar för sig själv, men som tillsist inte går att blunda för längre.
På söndag händer iaf en riktigt rolig sak, som kan leda till ett nytt kapitel i livet. 
 
Evelina, jag antar utmaningen, men sparar den till en dag som jag känner mig lite mer inspirerad än just denna. Nämnde jag att det är snöstorm utanför mitt fönster? :/ 

Wishlist

Om jag hade obegränsat med pengar och fick köpa allt jag ville på Hööks, är detta det jag skulle vilja ha. Utmanar Jossan och Jannie att göra detsamma och lägga upp här (Jossan) och på sin blogg (Jannie).  ;)
 
Grå lindor, blå långärmad piké, Khakifärgade JH-collectionridbyxor, khakigrön grimma, blå grimma, dressyrschabrak i snygga färger, hoppschabrak i snygga färger, äppelgrönt regntäcke, reflexskrittäcke, back-on-track-ryggstöd, ridhandskar med touchfinger (skönaste ridhandskarna!!), bruna ridskor, bruna shaps, hallonröda lindor, back-on-track-strumpor, svart-äppelgröna sporrar.
 
:)
 

Hoppträning med Eva

Igår kväll vid lektionernas slut kl 21 plockade jag och Eva fram hinder i ridhuset och hoppade Zorro och MQ. Jag hoppade Zorro och Eva hoppade MQ. 
 
1: orange linje; hoppa kryssen som ett B (eller väldigt skev 8a)
 
2: blå linje; volt över galoppbommar och saxoxer
 
3: Kryss - tre galoppsprång - parallelloxer - tre galoppsprång - kryss.
 
Det gick ganska bra, vi höjde upp oxern ganska högt (typ 75 - det är högt för mig) och Zorro hade jättesköna språng på det hindret och jag kunde verkligen känna varje del av språngkurvan och ge eftergift. Svårast var voltövningen i höger varv, det var lättare i vänster. 
 
Överlag är jag nöjd, nästa gång ska jag ta några fler rundor, nu slutade jag när det kändes bra men tror det kan bli ännu bättre!
 
Eva red MQ skitbra och pållan var SÅÅÅ glad över att få hoppa och hoppade fint. Hon tog bort sista krysset de sista gångerna och höjde upp oxern till 90 och det blev fint :) Sen travade hon henne lite på slutet också och fick henne lugn och fin. Kanonkul att se! Duktiga hästar både MQ och Zorro :)
 
När jag kom hem var klockan 23 men det var det värt :) Hade det vart nåt annat än stallet hade jag tyckt det var alldeles för sent och jobbigt, men stallet är där jag har mitt hjärta. <3