Mm, det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder

 
Dressyrdebut 30/3 2014.
LC:2
67, 143%
Mitt hjärta. Min hjältinna. Min vän. Min Martinique.
 

Happy

Väntar med spänning på att Evelina ska ringa mig och berätta hur dagens dressyrtävling har gått! Hon borde har ridit klart vid det här laget, men på ridskolan har hennes telefon typ noll och ingen täckning så det beror kanske på det..
 
Fram tills nu har jag slöat i sängen med en kopp kaffe, tvättat ett par tvättmaskiner och planerat mina lördagar framöver. För, nu släpper jag nyheten, jag har fått ett nytt jobb! Det är på Viggbyholms ridskola och jag kommer jobba tis-lör. På lördagarna är det för stunden inga lektioner, utan där ska vi planera upp vad vi vill göra med mina timmar. Kom gärna med förslag :) Jag har spånat lite i dessa banor; stallvärdinneridning, privatlektioner, drop in ridning, träningsgrupper (hopp/dress) klubbtävlingar, halvfodervärdssystem. Det är ju inte så många lördagar kvar på vårterminen, så det känns lite kort att starta upp och köra igång "nya" grupper, men det är ju ett ypperligt tillfälle för ridskoleeleverna att rida en gång till/vecka och få in lite klubbtävlingar innan sommaren. Drop in ridningen ser jag som ett sätt att värva nya elever, oavsett tidigare ridnivå. Träningsgrupperna ska vara tillfällen för de som vill tävla att få lite extra coaching inför sina starter, och privatlektionerna är möjligheter för både privatekipage och lektionsekipage. Halvfodervärdssystem skulle vara att eleverna blir fodervärd på "sin" ridskolehäst och får möjlighet att rida den lite mer självständigt, med ridläraröversyn, och hjälp till ett individuellt upplägg. 
Vi får se hur det blir, sjukt taggad det är jag iaf :)
 
Idag ska jag och Lasse ut och flumma på skogsvägarna i vårsolen, lilla Corall ska få på sin tappsko vid halv fem och därefter longeras och "ridas" lite. Två veckor har gått, så nu får vi ha bett i munnen igen och inridningen ska igång på allvar. Hoppla!
 
 
Världens finaste hästar - fjordingar <3 
 

Great escape