Seth Rydell

 
 

Saturday night live

 
Syns det att jag sovit knappa 3 timmar inatt? Och sen jobbat 8-16 och blivit helt genomblöt av diverse skyfall? Varm dusch, stor kopp rykande hett kaffe och filt på detta så tinar jag nog snart upp igen. Taggar om, mot stallet. 
Leksak :)
 
 

2014-05-30

Halloj! Tänkte titta in o uppdatera er lite om vad jag haft för mig de senaste dagarna :)

Jag har gått bredvid 3 dagar på Hestragården där jag ska jobba i sommar, utmanande och roligt!

Har blivit mycket ridet också! Igår red jag 3 hästar, tre väldigt olika halvblod. Först MQ som fick dressyra med gummiband på och blev jättefin! Sedan Madicken född -05 (ue: Optimist) då hennes ägare tyckte sig haft en formsvacka det senaste och ville se henne under en annan ryttare. Jag försökte gymnastisera sidorna lite o få henne att slappna av i en lite lägre form och ägaren var nöjd när hon satt upp sen och tyckte det kändes att hästen blivit genomriden och uppmjukad, roligt betyg :)
Sist ut var "lille" Winner som fick jogga på banan!

Madicken 


Winner

Efter det fick även jag motionera lite i form av piskförare när Rebecca trimmade Meizi, måste sett rätt roligt ut när jag joggade omkring i galopptalt jämte meizi o vevade med pisken!

När jag red MQ kom jag i en galopp lite långt ut mot staketet och hakade i med foten i en av staketpelarna så att det ryckte till kraftigt i höft o knä; något som känns i knä ovh rygg idag...aj x)

Idag har jag och Rebecca motionerat MQ o Winner med en härlig runda i skogen. Winner var lika okomplicerad som man kunde vänta sig och tog bara ett litet oskyldigt glädjeskutt en gång vilket jag bara tyckte var välkomnat :) Kommande dagar ska jag provrida en hel hög av hästarna i stallet där jag har MQ, då deras ägare vill ha motioneringshjälp och jag inte tackar nej till en möjlighet att rida :)
- Stella, f-09 e: Callaghan
- Niezze, söt fjord
- Diana, korsningsponny
Och även Valle som jag ridit förr :) Har även blivit tillfrågad att hjälpa till och rida en unghäst-arab så det ska bli spännande :)

Mycket ridning - mycket glädje!