Eve svararJa planen är att söka till Strömsholm. När? När jag rider lite bättre, har en häst som klarar kraven och har skrapat ihop min värdighet igen.

Ja jag vill ta föl på MQ och har tänkt mig en HipHop-bebis :)

De viktigaste egenskaperna för min del är att den är snäll. Det låter kanske fånigt och jag har inget emot attityd hos hästar jag bara rider eller hanterar ibland, men ska det vara min egen häst ska det vara en snäll och vänlig liten sak :) sen tycker jag arbetsvillig, och....hm det tredje var svårt. Trygg i sig själv!

Jag blir lycklig av hästar, mina vänner, min familj, att köra min bil, musik, dans, och att skriva och skapa.

Blir ledsen av motgångar, elaka kommentarer och när mina nära mår dåligt.

Jag är fortfarande lite höjdrädd men inte mycket. Rädd för att bli bortglömd kanske. Att bli ovän med de viktigaste vännerna också.

Om jag inte höll på med hästar över huvudtaget skulle jag nog lägga ännu mer tid på musik och dans. 

Ja, för det mesta tror jag på Gud.

Ja....jag är gärna där jag är just nu men gärna med ett fast jobb, fler ridlektioner, mer hästar att rida och mycket roligt på G.10 saker att äta: choklad, brunsås, potatis, bacon, mammas köttbullar, melon, apelsin, lussekatter, stacciatellaglass och korv.

5 drycker; varm choklad, vatten, apelsinjuice, laktosfri mjölk och jägermeizter ;)

Bästa egenskap; jag är omtänksam.
Sämsta egenskap; självkritisk, ljuger ibland för mycket.

Andra intressen; musik, dans, skriva, köra bil haha, mer o mer intresserad av lantbruk, snickra, måla (inte som i teckningar o så utan gillar o måla i huset osv). 

10 saker som gör mig glad; hästar, vännerna, familjen, min bil, god mat, bra musik, att dansa, att få beröm, att rida dressyr och att skriva.

Favoriter; min blå spetsklänning, min svarta spetsklänning, mina wannabe-skinnbrallor, mina slitna jeans, min pyjamas och min långklänning.Jag blir fortfarande lite rädd av höjder som sagt. Blir rädd när jag ska hoppa (ridning) och av att inte ha kontroll (gäller allt). Glömmer bort det vid peppning o stöttning.

Ja det händer.

Ja jag har många jag kan lita på! <3

Känner mig duktig när jag får beröm.

Jaa jag är rätt nöjd med livet men vill såklart ha lite mer...!

KUMMIN<3 är min absoluta favorit. Älskar även Knutte, Minta, Miranda. Lirka är ju för underbar. Gillar o rida Felix och Karamell. Men äh jag älskar dem alla :)

Hmmm vet inte, inte jättemånga ändå. Mellan 10-15 tror jag. Slog i huvudet o käken i vintras så jag fick en lindrig hjärnskakning och min käke blev sned (det är den fortfarande...!)Jag har ingen pojkvän. Ja vad söker jag? Nån som står ut med mig?! ;) haha ....och en manlig kille ;)

Ja jag har två hundar; Bella 6 år (50% beagle, 25% drever, 25% Hamiltonstövare om jag minns rätt) och Lovis 3 år (Bella är mamma och pappan är 100% drever).
Har också lilla Elsa boende hos mig, 14-15årig bondkatt som egentligen är min brors familjs katt men som jag "lånar" ;)
Sen har vi en hel drös med kor också men dem räknar jag ibte som mina ;)
Elsa

Mina mål med MQ just nu är att rida LA dressyr med godkända resultat, hålla henne frisk och få henne dräktig och njuta av henne i flera flera år till.

Jag har väldigt dålig självdisciplin o har tur som har ex Rebecca så nära jämt så hon kan hjälpa mig att hålla mig motiverad mot mina mål, o sen försöker jag rida så mycket jag kan för tränare för att hålla gnistan uppe.Borde stannat i sängen ;)

- försov mig
- tappade kannan med smoothie över diskbänken 
- efter bilden togs o jag hade torkat upp lyckades jag göra om samma sak med den resterande smoothien
- råkade få med mig viktig nyckel hem från jobbet 
- somnade i soffan efter jobbet o hann då inte rida MQ
- red som en spann skit o var mest livrädd under kvällens lektion
- huvudvärk deluxe


Haha jag kanske skulle sovit vidare imorse helt enkelt?! ;) Jaja, imorgon åker jag till Jossan - wiiiie!!

Jossan svarar - Del 2.

: om ni fick välja 10 saker som skulle vara det ända ni fick äta i resten av era liv, o samma med 5 st drycker - vad skulle ni då välja?
 
Ser att ni jobbat på Sindarve, vilka är era favoritfjordingar?
 
 
Hur många gånger har ni ramlat av? Har ni slagit er ordentligt nån gång när ni ramlat av? 
 
 


Okej, vi kör vidare. :) 
 
Tio saker att äta resten av livet; Kyckling, beasås, avocado, broccoli, nötkött, fläskkött, vispadgrädde, jordgubbar, ost, tomater.
Fem saker att dricka resten av livet; kaffe, vitt vin, vatten, celcius, cider
 
Jättesvårt för mig att välja favoritfjords på Sindarve. Jag älskar ALLA!! <3 <3 <3 
 
Jag har tappat räkningen, men det är defenitivt över 50 gånger... Kanske tom fler än 60! Jag har fått hjärnskakning, spricka i foten, brutna fingrar, slagit armbågen ur led och brutit knät på två ställen ;) :P