It´s a good life

Corall var jätteduktig igår när vi hoppade. Hans nyfunna bjudning gör det sisådär 10000 ggr enklare att rida på hinder. Hoppade lite olika titthinder på en bana, max 60 cm, men ändå. Idag ska vi hoppa igen, tsm med chefen så då blir det lite tuffare misstänker jag. Imorgon får han nog en välförtjänt vilodag, eller bara skritt ut.
 
När den egna ridningen går bra så är det enklare att inspireras och hitta på bra lektionsupplägg tycker jag. Ibland så står liksom tankarna still och man bara - vad fan ska jag göra för övning idag. Fastnar liksom i samma tänk, samma linjer, samma övningar, nöter nöter nöter. När man har 20-25 lektioner/vecka så är det ju endel övningar som ska snickras ihop!
 
Därför vill jag nu (kom igen nu ni som läser...) att ni kommenterar era favoritövningar! Hopp, dressyr, markarb - vad som! För enskilda ekipage eller grupper. Alla nivåer. Kul att höra vad ni gillar att trimma med. Eller trimma era elever med. 
 
 
 
 

Lill-lördag

Lill-lördag, som det så käckt heter, innebär jobb 7-11 & 14-21 för mig. Corall ska ridas dessutom. Nu är jag hemma för att äta lunch och fixa lite (tvätt, disk mm). Imorgon är det valborg men jag jobbar hela dagen & kvällen så ingen krökarhelg för min del. Har privatstallet fre-sön med pass från morgon till kväll, enkelt att räkna ut var jag kommer hänga. När pojkvännen flyr till Gotland så är ju stallet absolut the place to be.
 
Corall var jättefin igår efter två dagars vila. Handbromsen har släppt och han bjuder på ett sätt han inte gjort innan. Jobbade massa övergångar, halter och serpentinbågar. La även in lite fler tempoväxlingar inom gångarten för att kunna växla tempo utan att takten ändras. Duktig plutt. Framförallt galoppen är så härlig. Rund, i uppförsbacke och nu med ett nyfunnet påskjut!
 
 

Love the life you live

Ett dygn i Hestra - fulladdade batterier. Nu kör vi på med livet, next up ridning av Corall & Robin samt privatlektioner :)
 
Min gråa pärla <3