2015-2016

Nyårsafton och det nya året ska firas in, med trerätters, skumpa, rakteter och skålar. 
Jag har nog inte direkt någon kommentar om året som varit. Försöker vara taggad på det nya istället och lovar mig själv att göra de förändringar jag behöver i mitt liv. Förhoppningar inför nästa år är att vi får vara friska och lyckliga. det viktigaste av allt ändå. 
 
 
 
Sista bilden på min fyraåring - imorgon blir han fem och lite mera vuxen ;) <3 

Helt off

Nej, jag vill inte ge upp Corall. Han är ju mitt ljus i mörkret i vardagen. Min lilla grå prins med rosa nos som nu e helt fluffig av vinterpäls. Så sött, måste försöka få det på bild någon dag. Han är min bästa vän och även om det inte är roligt att ha häst varje dag, så skulle jag inte överleva utan. 
Tyvärr är vi båda 2 lite halta just nu. Jag på vänster bak och Corall på högerbak. Blir ingen hoppkurs i helgen. Satt och skrittade på täcket i 20 minuter i ridhuset idag, med mina nya favoriter - fluffigt fodrade gummistövlar (julklapp från världens bästa bf). Travade lite och kunde känna att höger bak inte klev på lika bra som det ska, lät ett par andra kika också och de höll med. Avvaktar med veterinär och låter honom gå på lite halvfart ett par veckor till. Det är ju inte precis så att vi ska hoppa GP i februari. Vi nöjer oss med att mysa runt i snön så får vi se vad som händer. Pigg och glad är han i alla fall, min skrutt.
 
 
 
 
 

Något att se fram emot

Har mycket att se fram emot i januari! Mycket sköna lediga dagar och FRAMFÖRALLT veckan då jag ska cruisa runt i Sverige och hälsa på såna som jag saknar alldes för mycket; Jossan, Carin och Sindarvefolket. Så himla härligt!!
 
Ska också se till att ta hjälp av min fantastiska tränare till-lika vän Rebecca så hon kan hjälpa mig med en plan för mig och Elton. Jag behöver hitta struktur och inspiration igen och det är en av alla de saker hon är så himla bra på - att ge mig inspiration och struktur och motivation!
 
Sedan ska jag och Johanna förhoppningsvis snart iväg och hämta ett nytillskott till gården som kommer underlätta för arbetet med hästarna, mer än så säger jag inte än ;)
 
Pratade med Jossan i telefon idag och längtar verkligen tills vi ses igen. Min allra käraste syster! Det är få människor som kan göra mig så lycklig och sprudlande, samtidigt som hon kan reta gallfeber på mig och göra mig skitförbannad hahaha, det är väl så med systrar ;) Fin är hon! Och viktig <3