...

 
 
You might not end up where you thought you where going.
But you will allways end up where you are ment to be.
 
 
Enjoy your own life without comparing it with that of another. 
 
 
Somedays you just have to create your own sunshine.
 
 
If someone asked me what a beautiful life means, I will lean on your shoulder and tell them: "like this".
 
 
 
 

Turning tables

Okej. En stund av allvar här på bloggen. På måndag klockan 10:00 blir vi sambos jag och min pojkvän i vår gemensamma lägenhet som vi köpt för alla sparpengar som lyckligtvis sparats genom åren och en rejäl summa lån. Nytt kapitel i livet. Livrädd? -oh yes!! Konstigt vore väl annars? Även om vi nästintill bott tillsammans i ca 7 månader nu, fast då växelvis hos mig och hos honom så är detta ju the real thing. Vuxenpoängen rasade in nu kände jag. Men jag är sååå förbannat lycklig, och taggad upp över öronen och längtar som fan. Obehagligt, nytt och läskigt ja, men samtidigt känns det så himla rätt som någonting nånsin har gjort i mitt liv. Shit, om någon skulle sagt till mig för ett år sedan att det här skulle ske, skulle jag asgarvat dem rakt upp i ansiktet i typ ett massivt skrattanfall på minst 30 minuter.... Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa största skämtet ever. 
 
Men som tur är så kan man inte förutspå livet. Allt kan hända, rätt som det är så trillar man in i saker som får hela världen att vändas upp och ner för att sedan falla på plats i ett helt nytt pussel. Älskar det. Är så tacksam över mitt pussel. Mina pusselbitar är one of a kind och nu mer än nånsin inser jag hur lyckligt lottad jag är. Och allt detta fina finns bara för lilla mig? Otroligt.
 
 
 
<3

Ridpass idag

Började imorse med Corall. Red honom på vår stora utebana nere vid vattnet, som nu äntligen är tinad! Där står massa småhinder framme, och ligger lite cavalettibommar både på raka och böjda spår. Jobbade travbommarna först och han var jätteduktig, det är nog tredje gången han gör det så stor guldstjärna. Efter lite galopp i båda varven så hoppade vi några små räcken i trav, nytt höjdrekort 60 cm (!!) Haha, han hoppade dock 110 över minst...Tur att matte e bra på mantag ;) Dessutom gjorde vi debut på oxer, där blev det också ett sånt där jäääättehopp första gången, men när vi kom igen var det mer normalt. Han landar alltid lugnt och välbalanserat i galopp efter. Många guldstjärnor till nyblivna fyraåringen idag.
 
Efter 4 lektioner och lunch, blev det Robins tur att trimmas markarbete. Jag var lite trött, frusen och matt i kroppen, så det gick väl sådär i traven. Gick över till galopp istället och styrde på hinder, oftast skärper jag till mig då. Resultatet kändes bra, han är väldigt härlig att rida på hinder nu när vi känner varandra. Tävlingssugen tjej...? Ooojaa...! När vi joggade av lyckades han dra av sig en sko? Hmm, så går det när man bockar och far ;P 
 
Om Robin var piggelin och gjorde glädjeskutt efter hindren, så vart Corall tvärt om tokslut. Han har maaaassa energi de första 5 minutrarna, som han bränner på att busa runt och bocka. Sen går det sakta men säkert utför. Tills han ser typ död ut när man sitter av. Idag ångade han och blev rejält svettig. Måste nog bli en liten klippning så han slipper bli så varm.
 
Imorgon vilar båda hästarna. Robin har gått varje dag sen förra torsdagen, så det är absolut dags för en dag i bara hagen. Sen rider min chef mån-tis, vi flyttar ju nu och det kommer bli kaos mkt att göra.. Är ruskigt sugen på att rida Corall imorgon, men det kommer inte hinnas med tyvärr. Så det blir två dagars vila och ridning på tisdag igen. Den där motivationen som jag efterlyste för ett par månader sen börjar äntligen komma! Ljusare dagar, snön nästan helt borta och soool gör en hel del åt den saken.