I dont wanna be

Seg segare segast... Just så känner jag för stunden. Håller på och fäktas med ännu en ny förkylning. C-vitaminer, Immun-brus och kanjang är bara några av mina vapen. Vila och dricka te med honung är ytterligare två hetingar. Kom just hem i snöblasket efter en jobbdag 7-14 och nu ska jag tugga i mig min lunch och sen fan inte göra ett skit. 
Corall skrittades ut i skogen igår, var mer vild än tam och höll på att tappa sin ryttare? Han är bra på att bocka den lilla skiten, och har kommit på att han är kung på att stå på bakbenen. Idag fick han latja runt lite på lina, mest för att rasta av sig. Jag hade noll lust eller ork till ridning. Sooova, det är vad jag ska sysselsätta mig med. Jobbar imorgon igen, 7-14 så detta blir ännu en fancy jobbhelg (y) :)
 
 

Friday

 
Lite bilder från dagens pyssel med MQ
 

Singing the songs, thinking this is the life

Frukost och tagga inför veckans sista hela jobbdag! Njuter av tanken att det inte är någon reklam idag haha. Imorgon  har jag fyra grupper plus en hoppspecial på ridskolan och på kvällen ska jag o FinskaFaran köra Zorro & Meizi till ridhuset och trimma lite! 

Nästa vecka är Zorro "min" nästan hela veckan. Tisdagen rider jag honom i Alabo, onsdag tränar vi för Ingrid, torsdag hoppträning, fredag lugn skrittur, lördag dressyrträning för Anneli, söndag välförtjänt vila :) 

Nä nu ska jag fortsätta pilla i mig min youghurt o sen dra till jobbet! Ha en bra dag alla.