Bootcampet

Okej gott folk, nu har jag just kommit hem från jobbet, plockat upp Milla som hängt med far min hela dagen, och satt mig ner för att ge er en summering av helgen som gick, och vårt träningsläger.
 
Jag jobbade hela förmiddagen, hade fyra vanliga lektioner (en J2, en V2, en knatte/J1 och en prova på/knatte) samt en hoppspecial ponny, därefter började lägret med goood sopplunch uppe i bodelen av ridhuset. Alla verkade vara på G och helgen inleddes med dressyr. 
 
I grupp ett var Utsocknes på Sjumilarygg, Smaulan på Lillstrumpan och Långröd på FruÄlg. Lelleplutt var bänkvärmare tillsammans med oss i grupp 2 och yrvädren till hundar som vi hade med oss. Därefter red vi 4 som ska ingå i klubbens div 3-lag i dressyr nu i vår; LitenOchBitchig med LångeFarbrorn, Turbolillan och TheBlackPearl, Pingis på LäckandeLöken och jag (Trassel) med trassligare hår än någonsin på Sportkon. 
Vi red basicövningar (vilket är långt ifrån lätt) för att få hästarna lösgjorda, rakriktade och i ramen. Sportkon var piggelin till en början och behövde rejsa av sig lite men avslutade på sitt allra charmigaste vis. 
 
Milla och Dillan kramas lite ;)
 
Långröd, Smaulan och Utsocknes gör sig redo att börja lektionen.
 
Alla uppställda som red lördagen. 
 
 Turbolillan och TheBlackPearl rockade sockarna :D
 
 Sportkon fick låna en blå outfit av Martinique AKA Rallytanten
 
 Lelleplutt med Dillan och Smaulan med Shanti var snygga bänkvärmare under pass 2.
 
 Och så avslutar vi med en liten bildkavalkad!
 
 Mer om lördagkvällen och söndagen kommer! :)
 
 

Nooooo!!!

Gårdagen var ju en riktig skitdag pga jag är sjuk. Tiotusen gånger sämre blev den när jag kravlade ur sängen vid 14-tiden, trampade iväg till stallet i ösregn för att hitta min grå prins skadad. Alla fyra benen svullna, en reva på insidan av vänster fram och en stor svullnad på framsidan av höger bakkota. Där sträcksenen passerar över kotan typ. Har nog fått en smäll och en blödning.. Han verkade hängig så jag tempade men ingen temp. Tog ut honom i ösregnet och lät han jogga fem min på lina, såg ingen hälta men verkade stel? Vi gick en 10 minuters promenad och sen i stallet hade svullnaden gått ner lite iaf. Tråk dag.
Hoppas han är lite bättre idag, får ge bakbenet några dagar hagvila och ev korta promenader. Han är öm över svullnaden och vill helst avlasta det benet när han står. Han jämnt svullna ben beror nog på nya hösilaget som vi påbörjade i helgen. Lillskrutt lite känslig.
Det enda positiva i den här skithistorien är att jag ändå är risig och ur ridform, så då gör det inte så mycket att Corall får lite vila på samma gång. Bara han blir frisk snabbt!
 
 

Blääää..

 
 
Sjuk sedan i lördags när jag kom hem från jobbet. Ledig sön - mån men segt att spendera dessa dagar i soffan/sängen. Vila är det enda som hjälper. Vila, te, mat och soooova. Hoppas på att vara fräschare imorgon, för då börjar ju min jobbvecka. På fredag har vi inflyttningsfest, och då MÅSTE jag vara fräsch!
 
Vy från mitt hörn i soffan
 
 I Lördags på italiensk restaurang i Gamla stan. "De svarta fåren" får absolut 10 av 10 poäng av mig. Ät där om ni ska till Sthlm! Trerätters till lagom pris, maten helt fantastisk och massa mys. Vi fick gratis dessert för vi fick vänta lite på förrätten (ngt som vi inte ens tänkte på..) vilket är bra service :P :)