På gångGårdagen i bilder :)
Tävlingsdebut med MQ efter skadan. Regn men kul ändå! Jordgubbar med grädde som belöning hemma efteråt ;) 

Bästaste hästen

Ville bara klicka in och meddela att Corall var kung på träningen! Han åkte som en rutinerad tävlingshäst i lastbilen ihop med de två av min chefs hästar som också skulle träna. På Runsten var han pigg, taggad men skötte sig bra i den nya miljön. Första gången han åker iväg och blir riden. Hela grejen gav defentitivt mersmak och nu hoppas jag att vi kommer kunna fortsätta åka med och träna för Peter. Bra övningar, bra, sunt unghästtänk och enkla men givande instruktioner. Igår fick han en välförtjänt vilodag, idag blir det lätt jogg och en skrittrunda i skogen. Tror han får vila i helgen då den är fullspäckad så kör vi på igen nästa vecka. Det är lätt att göra för mkt med unga, amitiösa hästar. 
 
Bild på min prins <3
 

Sagaform

 
 
Jag ÄLSKAR prylar från märket Sagaform. Slänger in en hög smakprov ni kan vältra er i här nedan. Jag har den gröna plåtburken med tillhörande temugg och ..."tedoppare"?? plus den andra te-grejen i grönt glas, plus nu lattemuggarna :) Love it!  
 
Hade det här nu varit en stor blogg med sponsorer o sånt så hade jag säkert skrivit nåt i stil med "skriv EVE som kod i kassan så får ni 20% rabatt", men nu är så inte fallet utan jag reklamar av ren kärlek till prylarna :P
 
 bilder från sagaform.com