Update stallet
Rewind

Sitter i soffan och inväntar att M ska komma hit och göra mig sällskap och käka. Milla ligger bredvid och tycker jag är tråkigare än tråkigast men jag är nyduschad så jag orkar inte gå ut och göra något aktivt med henne just nu.
 
Red MQ en sväng här på kvällen och idag kändes bakkärran värre igen... Veterinärbesök vid lunch på torsdag. Vi fick hålla oss på åkern då detta tydligen var en sån där dag då Elton inte tyckte det var okej att vara ensam. 
Han gick markarbeteslektion med mig för Rebecca igår på ridskolan och skötte sig jättbra! Fina hästen som då låg stadigt på plus...tills vi skulle lasta och han fullständigt satte sig på tvären. Så nu är han lite på minus faktiskt... Tur att han är så fin <3
 
Imorgon blir det rida Elton på morgonen och sedan jobb 12-18. Onsdagar är den pärsigaste dagen på posten men det är bara att plöja på! Hem sedan och rida MQ. 
 
 
Och i helgen mina vänner är det dags för träningsläger igen! Bootcamp med Utsocknes, TurboLillan, Pingis, Ridhushitler, LitenOchBitchig, Rödlång, Smaulan, Lelleplutt och alla hästarna! 
 
 
Gammal bild 

Vecka 40

Shit vad snabbt tiden flyger förbi..? Oktober snart liksom. Vad hände.?
 
Corall har gett sig själv 5 dagars oplanerad vila (=tappsko) men det var nog ganska välbehövligt för sen vi bytte stall och började hoppträna för Eva har jag höjt kraven och ökat på träningen. Då kan en kort paus vara bra för att smälta och ta in träningen, men igår kom skon på igen så idag ska vi ut i solen! Gissar på en pigg grå häst idag :)
 
Coralls planering för veckan:
 
Mån: Promenad (tappskon på äntligen)
Tis: Uteritt i alla gångarter
Ons: Hoppträning
Tors: Promenad
Fre: Uteritt i alla gångarter
Lör: Trimm i ridhuset
Sön: Helklippning och longering+promenad