Längtar hem

ikväll åker vi hem från vår fina vecka i höga kusten. Saknar stallet o corall såklart! Snart kommer en liten Frank in i våran familj dessutom, det ska bli så mys!
 
 

Ett svar från jossan

 
Svar
jag har vanliga stigläder från prestige, de har nylonkärna o är i kalvskinn. Tycker dom är sköna o har haft dem i 8 år men är fortfarande i helt ok skick! De kostar lite, nya runt 1500:- tror jag så även om jag gärna skulle köpa ett par nya får de vänta lite för ryms inte i budget just nu 😁
 
Kul med frågor o kommentarer! Ska försöka svara på fler i ett eget inlägg!

Wrooom wrooom

Igårkväll tog jag, Johanna och Ida oss ut i Stora Hestra-skogarna och brände av en riktigt lång och fartfylld galopp på Elton, Paradize och Suzannah. Såå härlig!! Hade ett leende från öra till öra och bara gasade på. Älskar att busgaloppera med Elton, han är supersnabb men skulle aldrig hitta på dumheter så man kan verkligen lita på honom. Lite stark i avbrotten ibland, fine, men ändå snäll.

Så skönt att för en stund bara blåsa ur skallen och inte tänka på någonting. Det behövdes, min hjärna har vart på högvarv och kokat och alla känslor har varit utanpå kroppen sedan i lördags.

När vi kom hem från rundan fikade vi i stallet och snackade till det var kolsvart ute och timmen sen.