Tillbaka

Då har jag landat här i fyrbäddsrummet på Sindarve igen. Johanna vid min sida på golvet och Carin, Frida och Mathilda borta vid fönstret och kollar tv. Det enda som saknas är Jossan i underslafen med datorn i knät.

Sen vi kom hit vid 3 har vi hunnit kolla in hästarna i de olika hagarna, käkat god mat och ridit ut en barbackatur allihopa på Bore, Mirk, Mimosa, Matilda och Karamell.

Vart dålig på att ta bilder idag - blir kanske mer framöver. Imorgon börjar mitt o Fridas femdagars så då ska vi och Johanna ta emot alla förväntansfulla barn.

Hej!

Veckan

Midsommar va grymt. Bjöd på massa god mat, dricka, båtliv, sol, bikini, ösregn, motorstopp o paddling. Allt i en salig blandning. Skönt ändå att vara tillbaka i vardagen m start från igår.
igår trimmades 3 hästar i ridhuset, Buster zacke och corall. Corall hade ju vilat fre-sön så joggade alla gångarter sedan red jag ut en sväng o tog en lite galopprush. Idag trimmades samma hästar men corall fick ist ett hoppass. Hoppade en liten bana inför fredagens pay and jump. Kändes ok men inte perfekt. Han blir stark i handen o framtung o bara springer på som en ångvält när han blir lite trött o inte längre orkar bära sig på sina bakben. Nästa vecka ska det köras två hoppass med styrke tema! Hans små bakben måste stärkas så han orkar vara i uppförsbacke och lätt i fronten i hoppningen. Träna träna!
 
imorgon är det Winnerbäck på Skansen för mig o min pojkvän, Tors en vanlig jobbdag o fre p&j för corall o några hästar att trimma. Lördag söndag är jobbhelg så inte så mkt mer än så.. Livet öser på i 120 knyck ungefär.
 
 

Gotland

På torsdag drar jag över vattnet igen till den älskade ön. Till Sindarve, mitt andra hem! Åh - längtar!
Det är inte så länge den här gången, bara 12 dagar men kommer nog hinna med att njuta av det och min fina Sindarvefamilj ändå.
Nytt för i år är att inga djur kommer med mig. Både hästar och hund blir kvar hemma, av olika anledningar - främst för att jag ska ha ro att vila när tillfälle för vila ges och det känns bra. Har de bästa tänkbara till att ta hand om dem här hemma! Men kommer sakna dem, och inte minst kommer jag sakna Martin! <3