Sommar

Sommar sommar sommar! Så känns det. Går i shorts dagarna i ända och det är så himla skönt. Varmt och soligt :)
Idag får Elton på sin tappsko han trampade av sig i helgen, och sedan blir det fitcamp för hans del. Börja röra på fläsket och betesreduceraren på i hagen. Deras sommarhage är en gammal ängshage med gammalt energifattigt gräs och mest ogräs, inte särskilt mycket att bli tjock av kan man tycka. Bra för mina tre lättfödda rackare men av någon anledning har Elton lyckats bli fet på det ändå! Så det blir munkorg nu tills han är smalare och det om möjligt finns ännu mindre att äta haha. 

MQ fick komma ut på en skrittur idag efter lunch och var stel som en pinne i bakkärran i början, kändes som hon var hundra år typ. Men blev bättre och hoppas hon mjukar till sig nu om hon får gå på en sån här tur helst varje dag. Min fina tant! 

Ikväll ska jag åka en sväng och se när Martin tävlar cross i Smålandsstenar och annars ska jag mest ta det lugnt. Som vanligt. Men jag måste! 
Status corall

 
 
 
 
som vanligt har det varit berg o dalbana o kaos i mitt liv, dessutom har det hänt en hel del med corall.
kortversion: mår väldigt bra, känns finare än nånsin, lever livet på active stable o är anmäld till sin första tävling 💜 Prinsen!
 

Längesen sist.

oj.. Hundra år sen typ? 
Orsak - min dator har gått sönder o mobilen är inte jättebra att skriva på.. dessutom kände jag att jag inte hade så mkt att tillföra bloggen, men nu ska jag nog göra ett försök igen. Jag gillar ju att skrica, har alltid gjort, o gör det mer för min egen skull än att folk läser. Sen e de kul m läsare o kommentarer oxå. Dessutom är det kul att kunna titta tillbaka på bilder o allt som hänt i livet 😊
 
More to come
jossan