Lovely

Jossan verkar ha signat ut både från bloggen och mitt liv *pik pik* 😉😉 så får försöka hålla ställningar här!

I helgen hade jag en fantastisk vistelse med min kärlek på Gotland! Bättre än bäst!

Ikväll red jag Elton i min ridgrupp på ridskolan och det gick bra, hade jag bara orkat rida lite mer hade det gått ännu bättre - nu blev jag lite passiv men är nöjd med pållen!

Den här veckan är det tentavecka, tenta på fredag så mycket plugg blir det 😛 och mycket häng med min favorit Maddi hoppas jag, hon som är anledningen till att jag pallar plugget alls! I henne har jag funnit en tvillingsjäl!! ❤️

Ska försöka komma på något kul att blogga om, kom gärna med tips! Och tjata på Jossan att hon ska blogga, eller åtminstone höra av sig till sin småländska bästis 😉❤️

Gotland, here we come!

Ojojoj, här ekar det tomt! Inte för att det inte har hänt någonting i mitt liv, utan kanske snarare för att det har det haha. Livet går både upp och ner men mestadels är det väldigt bra!
Förra veckan fick jag bland annat spendera flera timmar på tu man hand med först en gammal gymnasieklasskompis, och sedan en av mina bästa vänner genom livet - Lovisa och Emma. Två tjejer jag inte träffar för ofta tyvärr, men det ska det bli ändring på nu, särskilt när Emma nu en period bor hemma i Hestra igen. Så härligt att möta upp vänner och det inte känns som det gått någon tid alls sedan sist man sågs, man bara tar vid där man slutar!
 
I helgen drar jag och Martin till det jag kallar mitt andra hem - Gotland. Ön som stulit en stor del av mitt hjärta. Ska bli så roligt att få visa Martin mina favoritställen och låta honom uppleva Gotland på mitt sätt. Platser jag pratar om ständigt, hästar jag nämner, folk jag name-dropar. Jag vill att han ska få se dem, träffa dem, uppleva dem!
 
Jag andas bättre på Gotland. Det räcker att man kommer av färjan så slår hjärtat lite lugnare, och lungorna får mer luft på något vis. Där har jag lärt mig så mycket om livet och om mig själv, därifrån har jag fått två av mina hästar och största delen av mina bästa vänner. För alltid kommer Gotland finnas inbäddat i mitt hjärtas innersta. 
 
Utan Gotland, och Sindarve, hade jag varit sex fantastiska personer fattigare i mitt liv (den sjätte är Jannie som saknas på bilden). 
 

En tjugofjärde födelsedag