Gotland, here we come!

Ojojoj, här ekar det tomt! Inte för att det inte har hänt någonting i mitt liv, utan kanske snarare för att det har det haha. Livet går både upp och ner men mestadels är det väldigt bra!
Förra veckan fick jag bland annat spendera flera timmar på tu man hand med först en gammal gymnasieklasskompis, och sedan en av mina bästa vänner genom livet - Lovisa och Emma. Två tjejer jag inte träffar för ofta tyvärr, men det ska det bli ändring på nu, särskilt när Emma nu en period bor hemma i Hestra igen. Så härligt att möta upp vänner och det inte känns som det gått någon tid alls sedan sist man sågs, man bara tar vid där man slutar!
 
I helgen drar jag och Martin till det jag kallar mitt andra hem - Gotland. Ön som stulit en stor del av mitt hjärta. Ska bli så roligt att få visa Martin mina favoritställen och låta honom uppleva Gotland på mitt sätt. Platser jag pratar om ständigt, hästar jag nämner, folk jag name-dropar. Jag vill att han ska få se dem, träffa dem, uppleva dem!
 
Jag andas bättre på Gotland. Det räcker att man kommer av färjan så slår hjärtat lite lugnare, och lungorna får mer luft på något vis. Där har jag lärt mig så mycket om livet och om mig själv, därifrån har jag fått två av mina hästar och största delen av mina bästa vänner. För alltid kommer Gotland finnas inbäddat i mitt hjärtas innersta. 
 
Utan Gotland, och Sindarve, hade jag varit sex fantastiska personer fattigare i mitt liv (den sjätte är Jannie som saknas på bilden). 
 

Kommentera inlägget här :