Solig söndag

Myste lite med min minsta ponny i hagen idag medan jag fyllde vatten. Hon är så go lilla Sessan, ett riktigt energiknippe!

Igår gick Elton hoppträning med Alexandra och det gick hur bra som helst! Han var pigg som attan i början men lugnade ner sig mer och mer efter varje runda. Han är så duktig som rättar galoppen på hjälpen om han mot förmodan landar i fel galopp efter ett hinder, han löser alla distanser o han älskar att hoppa. Så tacksam hopphäst! I alla fall för de höjder som vi håller oss på ;)

Hans vecka som följer ser ut så här:
Måndag: Dressyr i ridhuset (tillsammans m Rebecca o meizi)
Tisdag: Ut alla gångarter plus lite lösgörande på åkern
Onsdag: Hemma vid 17 så lär vara mörkt - blir uteritt i skritt
Torsdag: VILA (är tyvärr iväg 9-20)
Fredag: Clearroundhoppning (50 cm med mig och 50 cm med Alexandra)
Lördag&söndag: Jag är i Skåne så blir nog vila dessvärre.

Svårt att få till allt man vill i dessa tider när det blir mörkt fort o man varken har ridbana eller ridhus hemma. Men det är bara att försöka sitt bästa!

Golvad i dubbel mening

Sedan tisdag kväll har jag varit golvad av förkylning....igen!! Haft feber, huvudet fullt av snor och slem, och igår kväll rök rösten. Blev talförbud för min del igår kväll och idag, då jag ska klara av att hålla fem hopplektioner imorgon. Och dessutom vara pigg och kry nog att fira ett år med Martin. Varför blir man ALLTID sjuk när det är som minst lägligt?
 
Anyhow, den här killen är definitivt världens bästa. Igår när jag febrig och trött åkt hemifrån 06.00 för att åka till skolan, och kom hem 18.00 på kvällen, hade han mockat hela stallet åt mig. Allt jag behövde göra var att fodra! Dessutom hade han lagat supergod fiskgratäng. Världens finaste ♥ Man blir golvad av kärlek. 
 
 

Så ledsen

Inställd hoppträning ikväll.. Corall var lite varm o fylld i vänster kotled, vilket han även var i måndags men det gick ner efter kylning och lätt longering. Tisdag ingenting och igår inte heller någonting så planen var att hoppträna ikväll. Men när benet inte var hundra tyckte både jag och min tränare att det var dumt att hoppa. Vi har ändå en inbokad veterinär check måndag om 1,5 vecka så jag rider på lätt fram tills dess, mestadels ut i alla gångarter och håller koll på hur bener verkar vara. Han är helt ohalt och efter rörelse så försvinner både värme och fyllnaden i kotleden. Skumt. Blir så ledsen för hade verkligen sett fram emot träningen. 
Dessutom är Franken inte hemma så sitter här ensam och tycker livet är piss. Kanske är bra att komma bort i helgen och tänka på annat?
 
Min älskade corall - när ska det bli vår tid? När ska vi få flyt? När ska vi få visa framhovarna? När kan vi ta något för givet? När ska man sluta oroa sig och noja? Min lilla pluttis.