Sen sist

Veckan har tuffat på och corall har fått ytterligare en uteritt och två mark/hoppass med en mellanliggande vilodag.
Så roligt att han har så mkt energi nu! Jag har varit lite fundersam för bjudningen har inte alltid varit som jag vill att den ska vara, men det har vänt nu. förhoppningsvis! Vi har ändå bokat vetcheck och tandkoll om 2 veckor för att bekräfta att han mår bra i kroppen och det var ett år sen vi gjorde tänderna sist så det är verkligen dax nu.
Igår fick han hoppa lite längre studs serier med 5 st 50/60 cm hinder på varje diagonal som vi jobbade på en åtta. Bra för styrkan och kondisen. Travade dessutom upplagda travbommar så blev ett bra pass med fokus pp att stärka honom. I fredags vart han helklippt ingen så skönt att slippa en svettig häst när han ska släppas ut på active igen. 
Idag piskar regnet mot fönstret, runt 4 grader och kall nordanvind... Tur att min nyklippta gris har 200 gr,täcke med halvhals, när man bor ute dygnet om. Han älskar sitt uteliv, det är mer mattes frusna hjärta som tycker att det är galet kallt. Dom har en enorm ligghall att gå in i, men den använder dom mest på sommaren för skydd mot insekter och hetta 😃 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :