Bra träningar!

Lite tomt här i veckan - haft fullt fart o fullt schema... 
Corall har gått så bra i veckan. Såhär har den sett ut:
mån vila
tis uteritt
ons tömkörning
tors hoppning 
fre vila
lör hoppträning
sön vila
 
perfekt upplägg för honom. Båda hoppassen har gått SÅ bra! I torsdags hoplade vi 5 plankräcken på långsidan, med 9,5 m emellan dvs 2 korta språng! Jättenyttig o jätteduktig men lyckades med ett balltramp som va rätt onödigt av honom...
igår hoppade vi för en ny tränare som kommer börja komma kontinuerligt till oss. Åh vilken bra hjälp jag fick med C. Värmde upp över 2 block på stor volt där vi skulle ha 3 språng emellan. Det var 12 m så de mer rutinerade hästarna fick variera och sätta ihop på 4 också. 
Sedan hoppade vi lite linjer o banor och jag fick så bra hjälp att få C framme för skänkeln till bettet och i bjudning utan att behöva jaga honom. Han hoppade jättefint och jag fick bra tips. Så kul att träna för bra tränare. Denna tränaren har hippologbakgrund precis som jag så vi var på samma vågplan i våra tankar kring unghästutbildning. 
 
Idag ska jag bara vara förbannat ledig! Mysa med dom jag gillar mest, slappa och inte göra många knop. Tycker jag är värd det efter 6 dagars intensiv arbetsvecka..
 
corall och Buster 

Kommentera inlägget här :