Friyay

fredag o leeeeeeedig helg, så underbart! Ikväll ska vi käka middag hos min pojkväns föräldrar o jag borde sätta fart in i duschen.. Men har en övermysig katt i knät så det är svårt att komma låss.
corall fick hoppa serie idag, jätteduktig o jättekul. Hade 4 stycken studs, ett språng räcke, ett språng räcke. Hoppade upp till ca 120. Duktig grå häst. Imorgon ska vi rida ut en lång mys runda.
Funderade lite över livet idag o inser vad man ändå förändrats med åren. Man lär sig av sina erfarenheter o de förändrar hur man är som person. Jag har nog insett att man måste våga vara lite mer egoistisk. Inte alltid vara alla andra till lags och ställa upp. Man måste våga sätta en gräns så att man inte blir överutnyttjad och helt uppäten. Den här hösten har jag skalat bort mycket från mitt liv. Kvar finns min häst, min katt, min pojkvän, 2 vännner som jag aldrig hinner träffa och ett heltidsjobb. Thats it. Men jag vet att hösten ofta är tuff för mig och då bromsar jag innan det blir för mycket. Erfarenheten med åren har väl blivit att man ska njuta av livet istället för att stressa sig igenom det och fylla varje sekund.
nog om det, imorgon ska jag hälsa på en saknad jobbarkompis och testa sadlar på hennes nya häst, och svänga förbi jobbet och rida Corv samt nån mer. Min pojkvän ska ut o ha kul med sina vänner pp kvällen (löningshelg) men jag ska vara hemma och mysa ner min i soffaN med Frank. Längtar! Söndagen är helt tom, inga som helst planer. Typ städa tvätta laga matlådor. Shit vilken pensionär-Svensson jag är! Haha
 
 

Kommentera inlägget här :