Fy fan

alltså min förkylning blir bara värre och värre.... Hjälper inte mkt att jag har 3 sånna där härliga 7-00:30 arbetsdagar den här veckan.. de övriga två dagarna är bara 7-16 och jag har just landat hemma i soffan med Frankie och mår piss! 
 
John träningen blev inställd idag så jag och corall hoppade lite själva. Hoppade upp honom lite i 5.5an, kanske 110-115 nånting samt hoppade bom-räcke-bom på rakt spår över medellinjen. Han va fin och bjöd på sina underbara "hållkäften-språng" på oxern när jag höjde upp! Älskar min häst.
Buster filmades för försäljning, bjuder på ett par bilder nedan och Olle trimmades dressyr. Jobbade massa öppnà och sluta ffa i galoppen där vi red diagonal sluta in till medellin följt av halvvolt cà 8 m med lite tagen bakdel och sen direkt in i diagonal sluta igen. Kul att trimma en sån välriden häst. 
 
Men nu mår jag piss.... Vet inte hur jag ska lyckas överleva fram till helgen. Skulle behöva ett mirakel och bli frisk. Det är vad jag hoppas på. 
 
Visst har han blivit ljus efter klippningen?
Såhär sover Frankie på mig, min lila myskisse!
 
Fina lilla Buster försöker se lite dressyrig ut. Min outfit va väl inte den lämpligaste för att filma men jag ser lite ut som hej kom och hjälp mig större delen av tiden. Det är ju hästen man ska titta pp eller hur?

Kommentera inlägget här :