När det blåser

Halloj!
Planerar ett inlägg om Eltons och Rebeccas tävling i söndags, men måste fixa upp filmen på youtube innan dess - och innan dess visa den för Rebecca ;)

Igår var Elton hos tandläkaren (veterinär med tandspecialist-utbildning) och drog ut en vargtand (!!). Han är nog aldrig kollad i munnen innan han blev i min ägo och det är EXTREMT ovanligt med vargtänder på fjordhästar. Men men den har han haft där hela livet så kanske inte så konstigt att han varit svår i munnen och svårriden.
Nu är den i alla fall borta så nu ska han rids bettlöst två veckor o sen pröva bett igen. Risken är stor att det sitter i huvudet på honom efter så många år så att det varken gör till eller från att den är borta, men kanske blir det en förbättring som det blev på min kompis Idas häst där det faktiskt blev en skillnad och en förbättring

Annars då? Det är bra! Jag känner mig lättare till mods, gladare och jobbar aktivt på att bli min egen bästa vän och ge mig själv cred och ingen skit!

Slänger in lite bilder från de senaste dagarna.
Bild 1&2 Elton visar hur man vilar sig i form en morgon då det ska tävlas!
Bild 3: Elton nästan redo för avfärd till tävling!
Bild 4: Brio med yvig man en kväll när jag red honom.
Bild 5: Elton efter härlig uteritt!
Bild 6: Sömnig Elton hos veterinären
Bild 7: Från ikväll. Brio blev friserad av Disa medan jag pysslade om och borstade mina pållar som på grund av blåsten och otrevligt väder fått sova inne natten till idag samt i natt!

Kommentarer :

#1: Nipre

Trevliga bilder. I bild nr. 2, ser det ut som om Elton hade benskydd på höger framben. Brukar han ha skydd när han går ute och varför i så fall?

skriven

Kommentera inlägget här :