Vad kärlek är

When you try your best, but you don't succeed. When you get what you want, but not what you need. When you feel so tired, but you can't sleep. Stuck in reverse.

Lights will guide you home. And ignite your bones.

<3 And HE will try to fix you <3


Har haft en jobbig vecka mentalt och fysiskt, riktigt jobbig. Rasat ner några pinnhål på stegen igen. Men det är okej, får bara stå still här en stund och andas och sedan klättra vidare. Långsamt.
Utan min andra hälft Martin hade allt varit kaos, men han lyckas alltid få allt att klarna, bli lite lättare och han håller om när man får panikångest och bara gråter. Backar inte för alla känslor och ber mig sluta gråta, utan finns där och väntar ut. Tänkt att en sådan människa finns, tänk att en sådan människa vill vara med någon så ofullständig som jag. <3

Kommentarer :

#1: Nipre

Det ser fint ut här, tycker jag. Speciellt tacksam är jag att kategorin finns nu ovanför rubriken. Ibland, om ni skriver om allmänna saker och inte om era hästar, behövde man läsa hela inlägget och sen först i slutet kunde man se kategorin för att avgöra vilken av er hade skrivit inlägget. Men nu ser man det genast. Så tack för det!

Det tog nog en stund att hitta var man kan kommentera. För en stund tänkte jag att ni har tagit bort möjligheten att kommentera. Jag gillade bättre den gamla versionen, där det stod ”kommentera”. Tycker att tröskeln att kommentera är lägre om man inte behöver leta efter var man kan skriva sina kommentarer.

skriven

Kommentera inlägget här :