Lite corall update

Det har varit fullt upp de senaste dagarna, men ikvöll är det en lugn hemmakväll med Franken.
Corall har fått jobba på ganska tufft den senaste tiden. Vi har vet-check på måndag för att säkerställa att han mår bra i kroppen och inte har några känningar någonstans. Jag gör alltid en koll/halvår hos veterinären - trots aTT min häst känns bra. Dumt att vänta tills hästen blir halt eller får problem på riktigt, då kan de tyvärr vara för sent... Så på måndag blir det kliniken för lilla Corven.
 
Hans senaste träningsvecka:
tors hoppträning
fre vila
lör markarbete
sön markarbete
mån longering
tis markarbete
ons vila
tors (idag) hoppning 
 
Han känns fin, jag tycker att jag hittar ridningen bättre och bättre och han svarar bra på de jag ber honom om. Det märks att han blivit så mycket starkare under vintern och det blir enklare att kunna reglera galoppen. Önskar mig ännu mer fjäder och spänst i den korta galppen - men det kommer! Vi tränar på. 
Som ni ser har det tyvärr inte blivit någon uteritt senaste veckan, men det har en förklaring! Vår hovis plockade bort hans sulor förra onsdagen (han har haft sulor i fram i 2 års tid) och för att inte riskera att han e lite sulöm har vi  hållt oss på utevolten och ridhuset. Men imorgon ska vi skritta ut i skogen. Det blir en bra fredagkväll 😊 Buskryttaren och skogsmulle hästen 😉
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :