Prins gul

Ända sedan i lördags har Elton och jag vänt totalt i ridningen. Från krig och bedrövelse, frustration och tårar till samstämighet, harmoni, lösgjordhet och leende.


Det har gått att börja på ruta 2 istället för ruta minus 1 när man sitter upp. Blivit tydligare för varje dag. Äntligen känns det som att jag ger rätt signaler och hjälper, och att han anstränger sig lite o inte sätter sig på tvären. 

Så roligt!! Hoppas vi fortsätter uppåt nu ett tag o kan verkligen få vara ifrån den där svackan. 

Lördag gick han ett halvtufft (för o vara oss haha) dressyrpass i ridhuset, söndag vila, måndag ut i alla gångarter, tisdag red Johanna på åkern i alla gångarter. 
Igår var det ridhuset på schemat tillsammans med Tova & Charlie. Lösgörande väldigt mkt i skritt o lite galopp. Idag lugnt lösgörande i skritt där han var sååå fin redan från start och känslan hela tiden var mjukt stöd på båda tyglarna och vänsterbogen på plats - inte en vanlig känsla på min lilla man från start kan jag säga! Imorgon blir det ridhus igen i sällskap av Rebecca!
Lördag ska han vila o söndag ska det bli ut på lång tygel i skogen! 

Bild från i tisdags när Johanna red Elton. Hon red honom skitbra! Märktes inte att hon vart borta från ridningen sedan november pga graviditet och barnafödsel! 

Kommentarer :

#1: Johanna

Tack fina du för dom fina orden 😘

skriven

Kommentera inlägget här :