Smider planer

Har placerats i horisontellt läge av min för tillfället överbeskyddande sambo då jag råkade berätta att jag har ont i halsen, och är allmänt hängig idag. Jag har verkligen inte tid att bli sjuk med dressyrtävlingsdebut för mig och Elton på söndag morgon så ska nu se till att kurera mig på bästa möjliga sätt, och har en lugn vecka framför mig så tror inte det kommer vara några problem. 
 
Ligger och snackar med Jossan, spanar på gulbenta små fölungar åt henne och vi har särskilt spanat in oss på en liten krabat som vi nu i förtid smider små planer om. Fick vi bestämma skulle vi nog starta fjord-kollektiv med små ulliga kantareller i långa rader på stört! 
 
Eltons vecka ser ut som följer:
Igår: Dressyrträning för Rebecca; vi jobbade mycket med galoppen och min sits och det blev jättejättebra! Min fina duktiga fjordpojk ♥
Idag: Stod uteritt i skritt på schemat men Martin tycker inte jag ska rida och sa att han ska ta ut Elton på en promenad, vi är inte helt ense på den punkten ännu då jag är skeptisk till att släppa iväg de två männen i mitt liv på egen hand, så han har lovat att ringa innan han ger sig iväg så jag eventuellt kan övertala honom att jag får gå med.
Imorgon: Skulle vi ha ridit dressyrträning för Ingrid, men den blev inställd så nu blir det antagligen att trimma på egen hand.
Torsdag: Återigen trimma inför Rebeccas vakande ögon, kan inte bli annat än bra då!
Fredag: Uteritt i skritt, passa på att andas Elton!
Lördag: Genrep inför söndagen, träna för Rebecca, sätta de sista pusselbitarna på plats. Här ska även ske bad av lille farbrorn, tvätta svansen, putsa grejerna och låta honom sova inne. Packa bil och transport.
Söndag: Avresa redan 6.30 mot Ulricehamn för att sedan starta LC:1 klockan 8.58. 
 
Vårt mål med den här tävlingen är att bara rida den. Skita i procenten och att vi förmodligen kommer hamna sist, och bara se det som en start på en lång färd. För att bli bra på tävling måste man träna på tävling som en väldigt klok Jannie sa till mig. Så vi ser det som en träning och jag ska rida mitt allra bästa och hoppas Elton tycker det är kul och visar sig från sin bästa sida han också!
 
 
En bild från när Elton verkligen visade sig från sin bästa sida - när Carin hoppade honom i somras på Sindarve <3 

Long time no see

Hej! Evelina här.
Evigheter sedan sist, och väldigt mycket är annorlunda....
 
I korta drag;
* Martinique har fått somna in efter att ha gått omkull och skadat nacken i hagen, saknaden är enorm... :(
* Corall är såld.
* Jag har köpt ett fjordföl som heter Sanemoa, född 17 maj 2017 som kommer hem till mig i november, det ska bli väldigt roligt.
* Jossan ska gifta sig.
* Jossan kommer eventuellt på sikt även hon köpa sig en fjord.
 
Tänkte försöka blogga lite mer igen. Denna vecka ligger allt fokus på den stundande tävlingen som ligger framför mig och Elton på söndag. En Lätt C:1-klass där vi ska försöka bara göra vårt bästa och stunta i om vi kommer sist med så låga procent att ingen någonsin skådat dess like. VI ska försöka bara ha roligt och rida på!