Bildbomb

(ignorera att Elton är fet, han är satt på bantning och ska snart komma igång ridmässigt igen och då får vi ordning på det :D ;D)
 
 

Igångsättning

(null)

Svar:
Elton ska sättas igång 3/1 när jag kommer hem ifrån Gotland. Då är planen att börja med att skritta ut honom den veckan (förutsatt att han håller sig på mattan). Om han är kalaspigg och jag lyckas få loss den fastfrusna transporten kanske det blir en tur till ridhuset den veckan och låta honom bralla loss lös.

Därefter sakta börja trappa upp igen, mestadels uteritter och så lugna lösgörande pass. Som jag ser det; eftersom han vilat en månad kommer jag ge honom två månader att trappa upp igen. I början blir det mest som sagt uteritter, mycket skritt, och sedan kommer jag öka passen på bana successivt.

Vet inte mer hur jag ska säga i nuläget 🙈 Lovar att försöka blogga flitigt under igångsättningen hur varje pass ser ut och hur det går så det blir lite mer klart 😅

Julvecka!

 
* Ikväll eller imorgon ska jag ladda upp en drös fina nya vintriga bilder på min lilla flock. Tog en del bilder i helgen :) Vi släppte ihop hästarna i lördags morse, och det var troligen världshistoriens minst komplicerade hopsläpp. Elton brydde sig bara om sin mat och de andra tre kom bra överens direkt och började dela höhög.
 
* Idag var sista dagen på jobbet för mig på ett tag, och imorgon är sista föreläsningen i skolan för mig denna vecka. Sedan blir det lite "jullov" (plugg hemma, förebereda 3 inlämningar och en tenta) ett tag. Ser fram emot det!
 
* Elton vilar till 3/12 men ska få komma ut på någon liten promenad med Sanemoa någon dag har jag tänkt mig. Sanemoa är världens coolaste fölis. Inte rädd för något, social och framåt! Skön tjej :D
 
* Ikväll väntar för mig dubbla ridpass, först på privatponnyn Gladde och sedan på ridskolehäst.
 
* Veckan ser ut som följer;
Måndag: Jobb 8-13.30, fixa stallet med hjälp av brorson, fixa julkalendern, dubbla ridlektioner.
Tisdag: Heldag i skolan och sedan ridlärarmöte, fixa julkalendern.
Onsdag: Julstök och annat, fixa julkalendern, körövning inför midnattsmässan.
Torsdag: Privatlektion för en tjej, julstök, fixa julkalendern.
Fredag: Sanemoa ska vaccineras, och jag ska vara barnvakt åt Anton, fixa julkalendern.
Lördag: Ledig, julstök, fixa julkalendern. 
Söndag: Julaftonsfirande hos min storebror med hela stora familjen, fixa sista avsnittet av julkalendern.
 
* Sedan nästa vecka ser jag fram emot jättemycket. På måndagkväll ska jag till Rebecca, tisdag kväll kommer Jossan och hänger hos mig hela onsdagen innan vi på kvällen drar till GOTLAND! Är borta 27/12-2/1 så Martin får hålla ställningarna hemma och Marina har hästarna och stallet - så tacksam att jag har dem!