Eltons ridplan och resa till syrran

Tar en lugn och skön morgon i soffan idag. Drog mig i sängen till halv 9, åt frukost och nu sitter jag som sagt i soffan och slötittar lite på en film. Ute öser regnet ner men det gör mig ingenting så länge jag är här inne. Har inte utsläppet i stallet mån-tors denna vecka så därför kan jag unna mig sovmorgon. 
 
När jag degat färdigt ska jag skriva klart en uppsats med deadline fredag, förbereda en muntlig redovisning till nästa vecka och sedan vid klockan 15 kommer Alexandra så då ska vi rida ut på MQ och Elton. 
 
Igår var jag först i skolan en sväng på morgonen/förmiddagen - det var seminarium kring våra Field Studies på engelska. Gick jättebra. När jag kom hem packade jag in Elton i transporten och drog till ridhuset och fick till ett riktigt bra dressyrpass - äntligen! Elton fick även "rocka sockorna" för allas lika värde. Olika är bra <3
 
 
Har bytt bett på Elton när jag rider dressyr nu - från tredelat tränsbett med rörliga ringar till ett Apple mouth muffbett med fasta ringar;
 
Han verkar trivas bättre på det och känslan blir bättre!
 
Resten av veckans ridplan ser ut såhär;
Torsdag: Dressyr ridhuset
Fredag: Ut och galoppa med Rebecca på Västeråvägen
Lördag: Vila eller ut skritt
Söndag: Hoppträning 
 
Nästa vecka blir såhär:
Måndag: Dressyr ridhuset
Tisdag: Ut skritt
Onsdag: Åkern dressyr
Torsdag: Ridhuset bom
Fredag: Vila
Lördag: Ut 
Söndag: Vila eller ut skritt
 
Som Jossan skrev kommer jag åka upp till henne fredag nästa vecka. För någon vecka sedan hoppades jag kunna följa med Frida till Sindarve den helgen, men jag har inte råd med båten :( Så himla surt, vill verkligen! Därför blev jag överlycklig när jag hittade en svinbillig bussbiljett till Stockholm istället. 200 istället för 2000 som båten skulle landa på var betydligt mer överkomligt! Dessutom får jag ju lift av Jossan på ena hållet - nice! Ser fram emot att komma upp till henne, pussa Corall, se Benhamra, göra något mysigt på fredag kväll och sedan tagga ROADTRIP på lördagen!
 
 

Kommentera inlägget här :