Grl pwr

inom de närmsta 2 veckorna händer det mycket skoj - som definitivt förgyller vardagen. Nu på fredag åker min pojkvän och jag, tillsammans med svärföräldrarna, till Budapest för en weekend. Längtar! Någon läsare som varit i Budapest? Tips på vad man måste göra och se? Ska bli underbart - ledighet, sovmorgon, hotellfrukost (typ det bästa) och bara massa mys! 
 
Fredagen veckan därpå kommer min fina Eve och hälsar på mig! Ska bli sååå underbart att få spendera tid med min sister from another mister. Sedan roadtripar jag till Varberg på lördagen och hälsar på 3 gamla klasskompisar från hippologen/kandidatåret. Alltså vilken maxad helg! Eve är min codriver ner till jkpn så jag slipper några ensamma mil kalla fall. Sen hem söndag runt lunch. 
 
Det är alltid lite besvärligt att resa bort med häst och katt att lösa det med hemma. Men Budapest helgen har jag anlitat vakter och varbergstrippen blir så kort att jag hinner stallet tidigt före resa/sent när jag kommit hem igen.
Det mesta går att lösa, och för mina girls är det så värt.
 
Jag ska bli bättre på det, att ta mig tid att träffa mina fina vänner som är utspridda i våret avlånga land. Jag behöver mer girlpower i mitt liv. 
 
Från nyårskvällen som slutade med en ring som smyckar min vänsterhand <3

Kommentera inlägget här :