The spring rytm

Halloj! Här sitter jag och äter frukost efter att ha släppt ut hästarna och förberett dagens fältuppgift för skolan. Jag och en klasskompis ska hålla en engelsklektion i en Montessori-skola. Blir spännande! Men tror vi kommer fixa det fint :) 


Har problem med att ladda upp bilder så kan inte visa de härliga bilderna från min och Carins uteritt igår, vill ni se kan ni kolla på instagram "evelinanystrom" heter jag där. Vi red ut en lång härlig runda med skritt, trav och galopp. Carin på MQ och jag på Elton. Det blåste rejält men i skogen var det lä.

Har vart supermysigt att ha Carin här, välbehövligt! Försöker bli bättre på att bjuda hit/åka till mina vänner som bor långt bort (vilket innefattar de flesta av mina vänner, har få som bor här hemmakring). Gäller att vårda relationerna och prioritera väl. Hoppas få komma upp och hälsa på finaste Jossan snart! Saknar henne massor.❤️

Har mått rätt dåligt ett tag men är bättre nu, det bottnar i att det är fett jobbigt att lida av den här hjärntröttheten jag har som kvarlevande ärr efter utbrändheten. Jag blir lätt matt och trött - inte av fysisk ansträngning utan av mycket synintryck, hög ljudnivå, mycket olika ljud och sorl, mycket människor osv. Jag får tunnelseende, huvudvärk, blir yr och mår illa. Men det är bara att kriga på. Tids nog blir det bättre....!

Hästarna mår bra, jag och Elton tragglar på och försöker bli bättre och gör långsamt långsamt små framsteg. MQ är så fräsch hon kan bli som triangelmärkt pensionär efter diverse olika skador, men hon verkar faktiskt må jättebra och är ridbar som promenadhäst. 

Imorgon är Martin ledig så vi ska försöka lägga mycket tid i huset tillsammans med pappa och elektrikern. Ett par små väggar till ska ner, golv ska väck, golvreglar riktas och så även väggar. Jag måste dock även idag och imorgon få till ett par uppsatser som är slutklämmen på de första två engelskkurserna vi läst nu; Language Proficiency och Teaching & Learning. 

Nu ska jag fortsätta förbereda fältuppgiften! 
💪🏻😊

Kommentera inlägget här :