sleepy mode

Blir allt dåligare på att blogga, funderar på att ta bort bloggen men det är kul att ha arkivet kvar o gå tillbaka i...


Har liksom inte så mycket spännande som händer i livet och vill inte lägga ut allt för mycket personligt heller. Blir mer o mer privat som person över lag. Färre o färre människor får veta vad som sker på min insida men jag tycker det är skönt så.

VILKET HÄRLIGT VÄDER det blivit nu! Underbart! Man vill vara ute mest hela tiden. Blir nog stängsling någon ledig dag nu framöver.

Just nu är jag mest trött hela tiden, tror det är normalt såhär innan sommaren med allt det sista i skolan. Det är en tenta, en hemtenta och 3 muntliga uppgifter kvar...sedan sommarlov!! Hade kunnat sova en vecka i sträck tror jag. Trött trött trött. Ska bli skönt att få lov o kunna göra ingenting utan dåligt samvete för att man inte pluggar den timmen. Hoppas också det löser sig med vissa andra saker också som just nu tar upp mycket tankeverksamhet.

Nåväl nåväl, hästarna mår bra även om Elton börjar bli tjock... betesreduceraren åker nog på idag... 🙈🙈 han är iaf fin i ridningen och har vart väldigt mycket piggare och mer på det sista - det är roligt!