du vet ingenting om mig

 
 
Shit.... Det har varit ett omtumlande år. Det började helt fantastiskt med förlovning vid 12 slaget. Min underbara pojkvän som jag älskar mest av allt och nu även min blivande man. Finns inget som göär mig lyckligare än den tanken.
 
Sen har det varit sina turer. Jag säger inte att detta varit ett dåligt år. Nejdå, men det har hänt mycket. Både på insidan och utsidan. Jag har lärt mig mer om mig själv, fått acceptera att saker inte alltid går som man hoppas, och insett att man är starkare än vad man tror. Det är svårt att veta om man ska följa hjärtats eller hjärnans röst men nånstans måste man ändå lita på att de där viskningarna man har på insidan - de finns där av en anledning. Jag fattade ett svårt beslut när jag sålde Corall. Det skär ännu i hjärtat och jag saknar honom så. Det är ett sår som för alltid kommer blöda men man lär sig att leva med det. Leva med saknad o smärta. Min fina bästa vän - förlåt för att jag svek dig och att det inte blev vi 2 för alltid. Jag ångrar mig ibland - kanske lite för ofta - men jag vet att han har det superbra och det är den enda trösten i allt detta. Att jag vet att han mår precis så bra som han förtjänar.  
 
 
 
Inget ont som inte har något gott med sig. Så som det så klyschigt heter. Man måste välja att försöka se positivt på allt som sker i livet. Välja att vara stark och kämpa även när det känns hopplöst. Känna efter vad som gör mig lycklig och greppa efter de där stunderna, de där känslorna som ger livet glans. nånstans här i den känslan kom Kluring in i mitt liv. Det är svårt att beskriva för människor vad exakt en häst kan betyda för en. Det är inget som jag ens längre orkar ge mig in på att försöka förklara. Kan bara säga att jag ser fram emot på torsdag när jag och min ena Sindarve syster Frida åker och hämtar hem den här filuren. Välkommen till familjen Kluris 
 
 

Miljöombyte

Hej o hå! 
Här har jag inte skrivit på länge och mycket har hunnit hända. För två veckor sedan vid den här tiden var jag på Sindarve med Rebecca. Vi hade tre underbara dagar där med mycket ridning, härliga samtal och skratt. På fredagen red jag först Pippi och fick till det riktigt bra, fick till och med beröm av Lisa, och sedan lite skritt och trav på Toppen. På lördagen bytte jag och Lisa häst så hon red Pippi och jag Surprise. Fick inte till samma bra känsla där, lite kanske på grund av den sedan länge inbygda respekt jag har för den där stora vita som man sett göra både luftsprång och sparka av sig bakskorna. Vågade nog helt enkelt inte rida på som på Pippi, men det var kul ändå. Blev skritt och trav på Toppen igen också. På söndagen fick jag även åka lite gul hem från en hage; söta och underbart lättridna Heidi och så trogna Minta som handhäst. 
 
När vi skulle åka därifrån på söndagen saknade jag gården innan vi ens kommit därifrån, men ser ut som jag inte behöver sakna så länge sen här gången. Som det ser ut nu kommer jag spendera nyår där och jobba. Åka dit med Jossan 28/12 och komma hem den 2/1, Jossan åker på nyårsafton. Ser fram emot detta så sjukt mycket.  
 
Helgen som gick nu var jag - som hon tidigare skrev - hos Jossan och hade det mys. Dessa två helger har varit riktigt välbehövliga för mig. Miljöombyte, få träffa saknade människor, härliga hästar att rida och grädden på moset var att få visa Rebecca mitt älskade Sindarve, och Sindarve min älskade Rebecca. De föll för varann direkt ;)
 
Den här helgen blir på hemmaplan med renovering som huvudsyssla samt lite ridning av Elton. Inte fel det heller!
Gammal bild från Sindarve (2013). Hilma och Jossan, Karamell och Josefin, (domare), Balsa och jag, Hektor och Lisa och så Blenda med Krusidull.

Helg med syrran

 
Oj vad tiden rinner iväg och man inte har tid att kladda ner något här..
Liten update - Eve var här helgen som gick och vi tankade energi, umgicks, åt gott O drack drinkar, gick på bröllopsmässa, hälsade på corall o hejade på honom på klubbhoppning. Så himla härligt o precis vad jag behövde! Om 3 v är det dax att åka ner o fira hennes 25årsdag, typ alla sindarvesystrar kommer så det kommer bli så jäkla kul!!