Miljöombyte

Hej o hå! 
Här har jag inte skrivit på länge och mycket har hunnit hända. För två veckor sedan vid den här tiden var jag på Sindarve med Rebecca. Vi hade tre underbara dagar där med mycket ridning, härliga samtal och skratt. På fredagen red jag först Pippi och fick till det riktigt bra, fick till och med beröm av Lisa, och sedan lite skritt och trav på Toppen. På lördagen bytte jag och Lisa häst så hon red Pippi och jag Surprise. Fick inte till samma bra känsla där, lite kanske på grund av den sedan länge inbygda respekt jag har för den där stora vita som man sett göra både luftsprång och sparka av sig bakskorna. Vågade nog helt enkelt inte rida på som på Pippi, men det var kul ändå. Blev skritt och trav på Toppen igen också. På söndagen fick jag även åka lite gul hem från en hage; söta och underbart lättridna Heidi och så trogna Minta som handhäst. 
 
När vi skulle åka därifrån på söndagen saknade jag gården innan vi ens kommit därifrån, men ser ut som jag inte behöver sakna så länge sen här gången. Som det ser ut nu kommer jag spendera nyår där och jobba. Åka dit med Jossan 28/12 och komma hem den 2/1, Jossan åker på nyårsafton. Ser fram emot detta så sjukt mycket.  
 
Helgen som gick nu var jag - som hon tidigare skrev - hos Jossan och hade det mys. Dessa två helger har varit riktigt välbehövliga för mig. Miljöombyte, få träffa saknade människor, härliga hästar att rida och grädden på moset var att få visa Rebecca mitt älskade Sindarve, och Sindarve min älskade Rebecca. De föll för varann direkt ;)
 
Den här helgen blir på hemmaplan med renovering som huvudsyssla samt lite ridning av Elton. Inte fel det heller!
Gammal bild från Sindarve (2013). Hilma och Jossan, Karamell och Josefin, (domare), Balsa och jag, Hektor och Lisa och så Blenda med Krusidull.

Kommentera inlägget här :