Eltons vecka

Eltons vecka har sett ut som följer;
Mån: Vila
Tis: Longering på åkern
Ons: Jogg i ridhuset 
Tors: Vila
Fre: Dressyr i ridhuset
Lör: Ut skritt 
Sön: Markarbete/hopp ridhuset  

I tisdags, onsdags och idag har/ska Alexandra varit/vara med. Hon prövade longera för första gången i sitt liv i tisdags och det gick jättebra! Och duktig Elton lyssnade och jobbade fint. Efter passet tog vi in Moa (Sanemoa) och Sessan och pysslade lite med dem. 

I onsdags red vi i ridhuset, jag på Elton och Alexandra på Gladde fick sällskap av Rebecca o Meizi, Anneli o Chanel, Saga o Rosso plus Ella o Annie. Tanken var att jag skulle ridit Gladde och Alexandra Elton men jag började rida fram Elton och kände att han var lite sprallig och opålitlig så jag behöll honom istället. Han var ganska ofokuserad pga många ekipage i ridhuset så fokus låg mest på att hitta ett lugn och att han skulle slappna av. 

I fredags red jag dressyr på honom i ridhuset och Rebecca satt även upp på slutet och trimmade lite. Han var jättefin 😍 mjuk och loss. 

Igår kom Carin till mig och vi tog ut de gula på tur. Sanemoas andra tur på vägen. Carin red före på Elton och så gick jag efter med Moa. Stundtals gick vi tät också. Hon var så himla duktig och till och med när en bil fräste förbi alldeles för fort och skvätte slask på oss så var hon glatt obekymrad. Älskade lilla häst ❤️ Elton var lite gåpåig och ville helst älga på så fort han kunde i skritten men fick order av Carin att jobba lite istället. 

Idag blir det ridhuset igen vid 11tiden. Alexandra ska rida och Rebecca kommer och rider Meizi samtidigt. Tror det blir lite bommar och små skutt för herr Gul idag. 

(null)Kommentera inlägget här :